Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı beis gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan kırmızıır.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-varlık kaybı istanbul Yangın kapısı fiyatları riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle sessiz katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik için yeğleme edilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yavuz ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde bedel enseışını getirmektedir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı yerine bina yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak içkuruluşsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna bağlamlı olarak daha ehven olmaktadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Report this wiki page